Info

Cum cumpar?

Pentru a cauta piese auto sau accesorii generale, cautati in catalogul de produse universale. Acest catalog contine uleiuri, acumulatori, stergatoare, huse, produse de intretinere auto, jante, scule, aditivi, antigel, covorase si multe altele.

Vreau piese pentru masina mea

In pagina CERE OFERTA veti gasi un formular care ne va ajuta sa identificam piesele cautate. Dupa completarea formularului , vom reveni cu un raspuns prin telefon sau email.

Comenzi

Cum primesc piesele?

In urma unei comenzi, piesele vor fi livrate la adresa specificata de dumneavoastra sau pot fi ridicate de la sediul nostru din Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33, Buzau.

Cat costa transportul?

Pentru comenzile cu valori mai mari de 200 lei, transportul este gratuit.

Facturare

Ne asumam obligatia de a respecta in totalitate preturile pieselor auto comandate, pentru acel producator de piese auto, pe care l-ati ales.
Valoarea de facturare este cea din cererea de comanda trimisa, fara a tine cont de modificarile ulterioare, ce pot fi aduse preturilor pieselor de schimb din catalogul online.
Datele de facturare le completati in contul dvs sau la finalizarea cererii de comanda, este nevoie ca datele sa fie introduse o singura data, apoi ele se pastreaza in programul de facturare.
Date neaparat necesare pentru facturarea pe persoana fizica: nume si prenume, adresa de resedinta (oras, strada, nr.).
Date neaparat necesare pentru returul pe persoana fizica: nume si prenume, motivul returului.
Date neaparat necesare pentru facturarea pe firma: nume societate comerciala, cod fiscal, nr. inregistrare Registrul Comertului, banca, cont bancar, adresa sediu social, nume si prenume

     Fiecare om este unic si simte emotia in felul lui. Cand vine vorba de masini lucrurile nu sunt diferite, astfel ca unii sunt inebuniti dupa aspect, altii dupa putere, in timp ce altii pun mare pret pe marca.

     Daca o duci pe drumurile potrivite, o masina iti poate oferi senzatii uimitoare: libertate, adrenalina, liniste sufleteasca.

     Insa, asemenea unui partener de viata, o masina iti poate aduce si dezamagiri atunci cand te lasa in drum, cand se strica una sau alta sau cand nu face fata solicitarilor inerente.

     Pentru aceste situatii noi va stam la dispozitie cu o gama larga de piese si accesorii pentru masinile dumneavoastra.

Despre noi

+
Clienti multumiti
+
Marci de masini
+
Ani de experienta
milioane + mil.
Piese auto